11 juni Uitstapje Den Bosch

Nieuws
woensdag 12 juni 2024

Deze dag hebben we een uitstapje gemaakt naar Den Bosch. Om 10.00 uur zijn we vanaf de Offerkamp met Hendriks busreizen vertrokken. In de bus kregen we een heerlijke kop koffie/thee met een dikke wafel. Heerlijk!

Na aankomt in Den Bosch hebben we in een cafeetje tegenover de St. Jans Kathedraal van een overheerlijke bossche bol van bakkerij de Groot genoten.

Hierna zijn we in 2 groepen naar de opstapplaatsen voor een tocht over de binnendieze gelopen. De tochten over de binnendieze waren bijzonder. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind. De hele dag hebben we maar enkele druppeltjes regen gehad.

Na afloop van de boottochtjes kon men een bezoek brengen aan de St. Janskathedraal, winkelen of een terrasje pikken. Om 17.00 uur heeft de bus ons naar Grathem gebracht waar de dag werd afgesloten met een lekker dinertje. Voldaan zijn we huiswaarts gekeerd.

Agenda

Er zijn geen agenda items voor deze afdeling

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe