Lunch bij ‘de Busjop’ in Heythuysen

Nieuws
dinsdag 18 juni 2024

Op een regenachtige dag, gepland voor een fietstocht voor de dames ZijActief Leeuwen, moest het oorspronkelijke plan helaas worden gewijzigd vanwege slechte weersvoorspellingen. Hoewel de fietstocht niet doorging, lieten de 26 deelnemende dames hun enthousiasme niet temperen en genoten zij alsnog van een heerlijke lunch. De stemming zat er goed in, ondanks het wisselvallige weer.

Tijdens de lunch werd er gezellig gekletst en gelachen, en ontstonden er mooie gesprekken. Dit samenzijn bood een welkome gelegenheid om bij te praten en ervaringen te delen. De dames genoten zichtbaar van elkaars gezelschap en de overheerlijke lunch die werd geserveerd.

Nu de zomer in volle gang is, zullen wij elkaar meer dan twee maanden niet zien. Maar we kijken echter al uit naar hun volgende bijeenkomst op 3 september. Op die dag zullen wij, met zekerheid, meer dames mogen ontmoeten om de vakantie te evalueren en ons najaar seizoen te openen met ‘op naar oktober’.

Voor nu wensen wij iedereen fijne zomermaanden toe. Geniet van de zonnige dagen, rust goed uit en kijk alvast naar de leuke foto’s van de afgelopen lunch. Tot ziens op 3 september, waar we samen weer nieuwe herinneringen zullen maken!

Agenda

Er zijn geen agenda items voor deze afdeling

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe