Nieuwstadt in de schijnwerper – 90-jarig jubileum

Nieuws
woensdag 16 oktober 2024

Op woensdag 9 oktober was het feest bij ZijActief Nieuwstadt!🎈 Het bestuur, de werkgroep activiteiten en enkele leden werkten samen met Diana van Ut Gemeinsjapshoes om de zaal feestelijk aan te kleden. Chez Servé uit Sittard zorgde voor heerlijke hapjes.

Rond half acht stroomden de leden binnen en werd er geproost met een glaasje prosecco op 90 jaar ZijActief Nieuwstadt. Het koor Sound’70 uit Sittard zong prachtige liedjes in het Nederlands, dialect en Engels, met begeleiding van gitaar, dwarsfluit, keyboard en drum. De dames zaten stil te luisteren en genoten zichtbaar van de muziek; af en toe zongen ze zelfs mee.

In de pauze werden warme hapjes geserveerd en na nog een paar nummers volgde aan het einde van de avond een lekkere traktatie.

Later op de avond stond Ine Pijper even stil bij het 90-jarige bestaan van ZijActief Nieuwstadt en maakte ze van de gelegenheid gebruik om een oproep te doen voor nieuwe bestuursleden, zodat de afdeling ook in de toekomst zulke momenten kan blijven vieren. Marly Coenen sloot af met felicitaties namens ZijActief Limburg en kring Zuiderpoort – op naar de 100 jaar!πŸŽ‰

Rond kwart over tien kwam de avond ten einde en behalve de slingers afhalen hoefde er niets meer opgeruimd te worden. Alle leden kregen een groen ZijActief-speldje, feestelijk verpakt met drie chocolaatjes en een hartje als aandenken.

De avond werd ontzettend gewaardeerd; het was een avond vol sfeer, muziek en gezelligheid.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe