Terugblik – Ledendag Paleis het Loo

Nieuws, Publicaties
zaterdag 14 september 2024

Ledendag Paleis het Loo – Een dag vol historie en gezelligheid
Was jij er niet bij op de Ledendag van ZijActief Limburg in Paleis het Loo? Wat jammer, want het was echt een onvergetelijke en gezellige dag! We begonnen de dag in stijl met koffie en gebak, waar meteen plannen werden gesmeed voor wat er allemaal te zien en te doen was. Na deze smakelijke start bezochten we het stallenplein, waar een indrukwekkende verzameling oude auto’s en prachtige koetsen voor veel bewondering zorgde.
Het vernieuwde museum “De Oranjeroute” bood ons een fascinerende inkijk in de rijke geschiedenis van het paleis en zijn bewoners. Het paleis, in al zijn oude glorie hersteld, gaf ons een prachtig uitzicht vanaf het dak en bracht het verleden helemaal tot leven.
Na het museumbezoek genoten we van de zonovergoten tuinen, die in hun volle bloei stonden. Het was heerlijk om hier te wandelen, en sommigen kozen ervoor om vanaf het dak een panoramisch uitzicht over het hele complex te bewonderen. Uiteraard konden we het niet laten om nog wat mooie souvenirs met een gouden randje mee te nemen, voordat we voldaan weer naar huis keerden.
ZijActief Limburg kijkt met veel plezier terug op een geweldige dag vol cultuur, geschiedenis en gezelligheid. Het was een onvergetelijke dag.
Chapeau voor de organisatie! Volgende keer ben jij er toch ook bij?

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe